Personeli Akademik i FAU

Dr. Andi Shameti

Dr. Andi Shameti

Funksioni / Pozicioni: Pedagog
Prof. Dr. Andrea Maliqari

Prof. Dr. Andrea Maliqari

Funksioni / Pozicioni: Rektor i UPT
Dr. Andronira Burda

Dr. Andronira Burda

Dr. Ani Tola (Panariti)

Dr. Ani Tola (Panariti)

Funksioni / Pozicioni: Zv. Dekan
Prof. Dr. Armand Vokshi

Prof. Dr. Armand Vokshi

Funksioni / Pozicioni: Dekan
Dr. Besar Zifla

Dr. Besar Zifla

Blerina Tabaku

Blerina Tabaku

Daniel Qamo

Daniel Qamo

Prof. Asoc. Dr. Denada Veizaj

Prof. Asoc. Dr. Denada Veizaj

Funksioni / Pozicioni: Drejtues i Departamentit të Arkitekturës
Doriana Bleta (Bozgo)

Dorina Bleta (Bozgo)

Dritan Çaro

Dritan Çaro

Dr. Eled Fagu

Dr. Eled Fagu

Edmond Pergega

Edmond Pergega

Dr. Elton Hala

Dr. Elton Hala

Dr. Endrit Tuzi

Dr. Endrit Tuzi

Dr. Entela Daci

Dr. Entela Daci

Funksioni / Pozicioni: Drejtues i Departamenti i Restaurimit dhe i Teknologjis se Arkitektures
Dr. Ermir Gjoka

Ermir Gjoka

Dr. Julian Veleshnja

Dr. Julian Veleshnja

Dr. Etleva Bushati

Dr. Etleva Bushati

Florian Luzi

Florian Luzi

Prof. Dr. Florian Nepravishta

Prof. Dr. Florian Nepravishta

Dr. Gjergj Ruci

Dr. Gjergj Ruci

Prof. Asoc. Dr. Gjergji Islami

Prof. Asoc. Dr. Gjergji Islami

Ilgen Cela

Ilgen Cela

Dr. Irina Branko

Dr. Irina Branko

Dr. Jonila Prifti

Dr. Jonila Prifti

Funksioni / Pozicioni: Drejtues i Departamentit të Urbanistikës
Junela Meksi

Junela Meksi

Dr. Klaud Manehasa

Dr. Klaud Manehasa

Dr. Ledita Mezini

Dr. Ledita Mezini

Dr. Loreta Çapeli

Dr. Loreta Çapeli

Funksioni / Pozicioni: Zv. Dekan
Llazar Shyti

Llazar Shyti

Dr. Marsida Tuxhari

Dr. Marsida Tuxhari

Dr. Parashqevi Tashi

Dr. Parashqevi Tashi

Doc. Petri Ilo

Doc. Petri Ilo

Saimira Arapi

Saimira Arapi

Saimira Arapi
Msc. Rudina Vasili (Jonuzi)

Msc. Rudina Vasili (Jonuzi)

Msc. Rudina Vasili (Jonuzi)
Dr. Jonida Meniku

Dr. Jonida Meniku

Dr. Jonida Meniku
Elton Qepali

Elton Qepali

Elton Qepali