Kontakt

Rruga Muhamet Gjollesha, 54, Tiranë
Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr. 4, Tiranë

+355 4 222 9045

info@fau.edu.al

Na kontaktoni!

Keni pyetje?
Dëshironi të dini më shumë për Fakultetin e Arkiteturës dhe Urbanistikës?
Ju lutemi plotësoni formularin, dërgoni një email ose na telefononi direkt.

Adresa: Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës
Rruga Muhamet Gjollesha, 54, Tiranë
Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr. 4, Tiranë

Tel. / Fax. 042229045

E-Mail: info@fau.edu.al