Departamenti i Arkitekturës

Bachelor në Arkitekturë Interieri dhe Dizajn (180 ECTS) Doktoraturë në Arkitekturë Master Shkencor në Arkitekturë – Profili Arkitekt (program i integruar 5-vjeçar / 300 ECTS)

Departamenti i Urbanistikës

Master Shkencor në Arkitekturë – Profili Urbanist (program i integruar 5-vjeçar / 300 ECTS) Doktoraturë në Urbanistikë

Departamenti i Restaurimit dhe Teknologjisë së Arkitekturës

Master Profesional në Restaurim Monumentesh Kulture (60 ECTS) Doktoraturë në Restaurim

Evente

Prezantimi i Architecture Festival “Stone Landscapes. New stories for the quarries of the Mediterranean''

29.09.2023

Momente nga prezantimi i Architecture Festival “Stone Landscapes. New stories for the quarries of the Mediterranean'', i cili u organizua në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Barit

ALBANIA IN THE THIRD MILLENIUM ARCHITECTURE, CITY, TERRITORY

20.07.2023

Italy and Albania have shared several important historical moments, establishing close cultural, political, and socio-economic ties. Geographical proximity has been one of the factors fostering these relations. In this regard, the conference entitled “Albania in the Third Millennium. Architecture, City, Territory.
Ekspozita: Tirana pas- Neser

07.07.2023

Arkitektura si një art shkencor.
ZHVILLOHET EDICIONI III I PANAIRIT TE KARRIERES NE UNIVERSITETIN POLITEKNIK TE TIRANES

02.06.2023

Universiteti Politeknik i Tiranës organizon për të tretin vit radhazi PANAIRIN E KARRIERES, një mundësi e jashtëzakonshme për formimin dhe zhvillimin profesional të studentëve.