Evente

29.09.2023

Momente nga prezantimi i Architecture Festival “Stone Landscapes. New stories for the quarries of the Mediterranean'', i cili u organizua në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Barit

20.07.2023

Italy and Albania have shared several important historical moments, establishing close cultural, political, and socio-economic ties. Geographical proximity has been one of the factors fostering these relations. In this regard, the conference entitled “Albania in the Third Millennium. Architecture, City, Territory.

07.07.2023

Arkitektura si një art shkencor.

02.06.2023

Universiteti Politeknik i Tiranës organizon për të tretin vit radhazi PANAIRIN E KARRIERES, një mundësi e jashtëzakonshme për formimin dhe zhvillimin profesional të studentëve.

10.05.2023

Leksioni i arkitektit të mirënjohur nga Kosova sjell në vemendje një prezantim mbi “Perveresionet arkitekturore – një reektim mbi arkitekturën dhe politikën si fuqi shoqërore.”

19.07.2023

In ut dui feugiat mauris lobortis auctor ut at libero. Quisque tempor egestas felis eu aliquet. In elementum purus in finibus venenatis.
Artikuj: 11
Faqe 1 nga 2