Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Arkitekturës dheUrbanistikë, të cilët kanë kryer dhe janë duke kryer vaksinën por nuk e kanë ngarkuar në linkun e dërguar në emailet e tyre nga platforma, janë të lutur të mund të kryejnë deklarimin në cdo moment. Për ata studentë të cilët e kanë ngarkuar dokumentin e vaksinës në platformë nuk është e nevojshme të ribëjnë aplikimin.Për studentët është ende mundësia e vaksinimit pranë ambienteve të FAU, holli në katin e parë, cdo ditë të javës, ora 08:30 – 13:30.