Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës se mund të vaksinohen pranë ambienteve të FAU, holli në katin e parë, deri ditën e premte dt.15.10.2021, ora 08:30 – 13:30.