When:
16 Oct 2017 all-day
2017-10-16T00:00:00+02:00
2017-10-17T00:00:00+02:00
Where:
Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës
Rruga Muhamet Gjollesha 54
Tiranë
Shqipëria

FAU ju uron një vit të mbarë akdemik 2017 – 2018.

Veçanërisht, i urojmë mirëseardhjen në FAU studentëve që nisin studimet në vitin e parë në  MSH Arkitekturë / Profili Arkitekt, MSH Urbanistikë / Profili Urbanist, Bachelor në Arkitekturë Interieri dhe Dizajn.

Në vitin akademik 2016-2017 në FAU patëm mjaft arritje, falë përkushtimit të stafit dhe energjisë e talentit të studentëve tanë. Le të vazhdojmë të punojmë së bashku, krenarë për traditën e ndërtuar me mund dhe të ndërgjegjshëm për përgjegjësitë që na ngarkon ky fakultet.

Suksese të gjithë studentëve të FAU të gjeneratës së re të arkitektëve dhe urbanistëve që do të ndërtojnë të ardhmen e qyteteve tona.