20 Thu
All-day
65 years PUT @ UPT
65 years PUT @ UPT
Oct 20 all-day
Universiteti Politeknik i Tiranës 1951 – 2016 65 vite lidership në fushat teknike dhe inxhinierike në Shqipëri dhe në rajon Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) u themelua në vitin 1951, me emërtimin Instituti i Lartë[...]
New academic year @ Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës
New academic year @ Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës
Oct 20 all-day
FAU ju uron një vit të mbarë akadamik 2016 – 2017 Mirëseardhje për të gjithë studentët e rinj në këtë fillimvit Suksese!
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00