2 Sat
All-day
65 years PUT @ UPT
65 years PUT @ UPT
Sep 2 all-day
Universiteti Politeknik i Tiranës 1951 – 2016 65 vite lidership në fushat teknike dhe inxhinierike në Shqipëri dhe në rajon Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) u themelua në vitin 1951, me emërtimin Instituti i Lartë[...]
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
17:00 Under Pressure @ Universita' degli Studi G. D'Annunzio, Dipartimento di Architettura
Under Pressure @ Universita' degli Studi G. D'Annunzio, Dipartimento di Architettura
Sep 2 @ 17:00 – Sep 3 @ 00:00
Under Pressure @ Universita' degli Studi G. D'Annunzio, Dipartimento di Architettura | Pescara | Abruzzo | Itali
UNDER PRESSURE – Facts of Socialist architecture in Albania After the exhibition in IUAV Venice in June and July 2017, “Under Pressure” reopens in Pescara (Italy), hosted by Università degli Studi “G. d’Annunzio” Chieti –[...]