Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës shpreh kënaqësinë të jetë pjesë e këtij bashkëpunimi, duke i ofruar studentëve/ekipeve mundësinë si të krijojnë një sipërmarrjeje të tyre të suksesshme. Nëpërmjet programit të Tirana Inc ( https://www.facebook.com/Tirana-Inc-100294168828560 )  – Programi i parë pilot i inkubimit studentor (1 program -10 skuadra – 100 ditë), ekipet do të mësojnë cdo hap të krijimit të në sipërmarrje deri në implementimin e saj.
Për më tepër mund të ndiqni eventin online që do të mbahet ditën E enjte datë 29.04.2021 ora 17:00 Link: https://fb.me/e/PLGCAmUi
Për më shumë informacion rreth programit klikoni më poshtë:

http://www.upt.al/bashkepunime/aktivitete/1322-njoftim-nenshkruhet-memorandumi-i-bashkepunimit-tirana-inc-ndermjet-universitetit-politeknik-te-tiranes-fakultetit-te-ekonomise-ne-universitetin-e-tiranes-universitetit-polis-universitetit-epoka-dhe-universitetit-metropolitan-te-tiranes-mbeshtetur-nga-programi-i-bashkimit-europian-per-inovacionin-dhe-preneurz-amsterdam

https://www.facebook.com/Tirana-Inc-100294168828560