Viti Akademik 2017 – 2018
 
 • 16 Tetor 2017 –  Fillimi i vitit akademik
 • 19 Tetor 2017  – Lumturimi i Nënë Terezës
 • 28, 29 Nëntor 2017 – Festat e Pavarësisë dhe Çlirimit
 • 08 Dhjetor 2017 – Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25 Dhjetor 2017 – 05 Janar 2018 – Pushimet e fundvitit
 • 02 Shkurt 2018 – Përfundimi i Semestrit të parë
 • 05 Shkurt 2018 – 02 Mars 2018 – Sesioni i provimeve të dimrit
 • 05 Mars 2018 – 23 Mars 2018 – Sesioni i mbrojtjes së diplomave
 • 05 Mars 2018 – Fillimi i Semestrit të dytë
 • 14 Mars 2018 – Dita e Verës
 • 22 Mars 2018 – Festa e Sulltan Novruzit
 • 01 Prill 2018 – Festa e Pashkëve Katolike
 • 08 Prill 2018 – Pashkëve Ortodokse
 • 01 Maj 2018 – Dita e Punëtorëve
 • 08 Qershor 2018 – Përfundimi i Semestrit të dytë
 • 11 Qershor 2018 – 06 Korrik 2018 – Sesioni i provimeve të verës
 • 15 Qershor 2018 – Festa e Fiter Bajramit
 • 09 Korrik 2018 – 20 Korrik 2018 – Sesioni i mbrojtjes së diplomave
 • 07 Shtator 2018 – 21 Shtator 2018 – Sesioni i provimeve të vjeshtës
 • 26 Shtator 2018 – 12 Tetor 2018 – Sesioni i mbrojtjes së diplomave