Staf akademik nga fakultete të tjera të UPT

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

DKNIT

 • Prof. As. Elfrida Alliu
 • Dr. Erdit Leka
 • Esmerald Filaj
 • Prof. As. Fisnik Kadiu
 • Dr. Igli Kondi
 • Prof. As. Keti Stase
 • Mentor Balilaj
 • Veronika Hajdari

DMS

 • Dr. Agim Seranaj
 • Diana Lluka
 • Prof. As. Hektor Cullufi
 • Dr. Luan Myrtaj

DHH

 • Alket Kumaraku

DGJ

 • Prof. As. Gezim Hasko

Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike                               

DIM

 • Rajmonda Dervishi
 • Prof. Shpetim Leka

QGJH

 • Anila Pollo
 • Lindita Çela
 • Prof. As. Lindita Gjata
 • Margarita Paço
 • Merita Bare

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike                            

DE

 • Dr. Ramadan Alushaj