NJOFTIM

 

Ju njoftojmë se:

  • për studentët që janë përsëritës,
  • për studentët që kanë lëndë të mbartura,
  • si dhe për studentët të cilët duhet të ndjekin lëndët Studio apo tjetër, (pra ata të cilët nuk kane fituar detyrimet e seminareve),

duhet të kontaktojnë me email titullarët e lëndës, në mënyrë që ata ti shtojnë studentet në listën e klasës përkatëse.

Ky njoftim vlen për te gjitha vitet në Fau.

 

Për të marrë emailet e pedagogëve  klikoni këtu:

 

Lista e lektoreve_ Departamenti i Arkitektures_01

Lista e lektoreve_ Departamenti i Urbanistikes_01

Lista e lektoreve_DRTA_01

Lista e lektoreve_MPRMK_01

Suksese!