Dita e hënë, datë 27.11.2023 do të jetë ditë pushimi për studentët, stafin akademik dhe administrativ të UPT.
Kjo ditë do të zëvendësohet ditën e shtunë, datë 02.12.2023.

Më poshtë gjeni urdhërin: