Studentë të Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës, ksaj here shihemi n’Fole 90’s!!! Lini mënjanë fletët, rapidat & laptopat dhe zhytuni në një mbrëmje plot argëtim!

Ju prezantojmë me festën para-sezonale të studentëve të FAU/UPT, ku mund të largoheni pak nga e perditshmja dhe të kaloni këndshëm me njëri-tjetrin. Me 19 MAJ do të kemi një seri ngjarjesh emocionuese “n’Fole t’Arkitektve”.

Bashkohuni me ne për të krijuar kujtime të paharrueshme dhe festoni sikur nuk ka të nesërme!😍

Mos mungoni!!

P.s. Te gjithe pedagoget dhe stafi i FAU jane te ftuar!

⏳19 Maj Ora: 19.00 – 00.00
📍Foleja Eat Drink Print

Per me shume info:
Email: n.fauevent@gmail.com
Instagram: @fauevent