Në vijim të bashkëpunimit, Megatek është në kërkim të Arkitektëve të rinj me kohë të plotë dhe të pjesshme.


Kërkesat e pozicionit:
– Avantazh përbëjnë studentët e viteve të Programit Master dhe viti i 3 Bachelor.
– Kërkesat janë për 2 arkitektë me kohë të plotë dhe 4 me kohë të pjesshme (gjatë fundjavës / gjatë javës nëse janë disponibël)
– Njohuri të gjuhës angleze
– Njohuri të programeve të dizenjimit

Përshkrimi i punës: