KONKURSI KOMBËTAR I ARKITEKTURËS: RICIKLO – KREATIV ‘22

Date 7/06/ 2022 : Njoftim për 16 finalistët e Riciklo-Kreativ’ 22 ‘

Përshëndetje të gjithë juve studente pjesëmarrës te Konkursit Kombëtar të Arkitekturës “Riciklo – Kreativ ’22”.

Të bindur dhe të kënaqur nga cilësia e konceptit të projekteve tuaja, të sjella në Fau brenda afatit,

Juria e ngritur enkas për këtë konkurs, e cila është e përberë nga:

Armand Vokshi

Denada Veizaj

Klevis Hoxhallari

Blerta Vula

Matilda Pando

vendosi që 16 finalistët e merituar të këtij konkursi të jenë grupet e mëposhtme:

00023

01070

01123

04070

7924

10110

11235

22020

30398

31901

50465

71722

78901

80088

91519

L3D10

Grupet e mësipërme do të vijojnë të jenë anonim deri në ditën e përzgjedhjes së projektit fitues.

Dorëzimi i maketit/prototipit nga aplikantët e përzgjedhur duhet bërë:

brenda datës 18 qershor.

Në lidhje me dorëzimin dhe ekspozimin e veprave në TEG, do të dërgohet një njoftim i detajuar.

Faleminderit dhe suksese,

FAU

——————————————————————————————————

Rregulloren e pjesëmarrjes në konkurs e gjeni në dokumentin bashkangjitur:

Link-u për rregjistrim:

http://bit.ly/riciklo-kreativ-22