Ditën e enjte, datë 27 prill 2023, nga ora 10.00 – 18.00, në sallën “Silvano Pedrollo” të Universitetit Politeknik të Tiranës, zhvillohet workshopi:

 “ON THE CAPITALIZATION OF THE 3DIMPACT OUTPUTS WEB-GIS AND 3D”

Ftohen të marrin pjesë në këtë event studentët dhe stafi i Universitetit Politeknik të Tiranës.

Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen në adresën e emailit epiperi@fim.edu.al , për të marrë të gjitha informacionet dhe detajet e këtij workshopi. Ju lutemi mos hezitoni t’ua dërgoni këtë ftesë kolegëve të interesuar.