When:
05 Dec 2013 – 08 Dec 2013 all-day
2013-12-05T00:00:00+01:00
2013-12-09T00:00:00+01:00
Where:
Muzeu Historik Kombëtar

Komuna Kashar
Me mbështetjen e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës
Universiteti Politeknik i Tiranës

…proces URBAN!

Celja e ekspozites behet diten e Premte ne dt 06.12.2013 ne oren 18.00 ne Muzeun Historik Kombetar (hyrja nga Bul. Zog I)

1. TRE MINUTA NË QYTET
( Salla e parë)
Workshop me etyde filmike mbi qytetin nga studentet e arkitektures dhe urbanistikes ne Universitetin Politeknik te Tiranes

2. INTERVAL…
(Salla e dytë)
Fragmente nga procesi i urbanizimit ne Komunen e Kasharit

3. SIMBOLI I NJË ZONE TË RE URBANE (salla e tretë)
Konkurs projektimi per krijimin e nje landmarku urban ne Bulevardin 100 Vjetori i Pavaresise

Programi i Eventit

1. Ceremonia e Hapjes
2. Fjala pershendetese nga Kryetari i Komunes se Kasharit z. Besnik Fuçia
3. Fjala pershendetese nga Pergjegjesi i Departamentit te Arkitektures Prof. Asoc. Florian Nepravishta
4. Shpallja e cmimeve fituese nga kryetari i jurise Ark. Gjerj Islami
5. Hapja e Ekspozites “Proces Urban”