When:
06 May 2017 – 07 May 2017 all-day
2017-05-06T00:00:00+02:00
2017-05-08T00:00:00+02:00
Where:
Dyqani i Rakos
Pazari
Korçë
Shqipëria
Cost:
Free
Contact:
Gjergji Islami

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (UPT) në bashkëpunim me Bashkinë Korçë organizojnë ekspozitën

“Në rrugicat me kalldrëm”

18222115_166619200533655_4742712199722969509_n

Kjo ekspozitë paraqet mbi 30 punime nga studentë të arkitekturës dhe urbanistikës të realizuara në kuadër të STudioARkitekture 1 (STAR1).

Punimet e përzgjedhura paraqesin ide mjaft interesante dhe kreative të të rinjve të cilët e zbuluan Korçën gjatë një semestri në kërkim të interpretimit të banesës bashkëkohore në një kontekst unik dhe mjaft frymëzues.

Ceremonina e çeljes së ekspozitës zhvillohet ditën e Shtunë, dt. 06.05.2017, ora 18.00 në Dyqanin e Rakos (Korçë). Të pranishëm në ceremoni do të jenë Zv. Kryeministri Z. Niko Peleshi, Rektori i UPT Prof. Dr. Andrea Maliqari, Dekani i FAU Prof. Dr. Florian Nepravishta

Jeni të mirëpritur.

Një ekspozitë e kuruar nga:

Daniel Qamo, Gjergj Islami

Me kontribut nga:

Ana Pekmezi, Ani Çuedari, Blerina Tabaku, Enkela Alimadhi, Ermir Gjoka, Ervin Arizi, Irola Andoni, Roland Lika, Saimira Arapi