Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Arkitekturës dhe
Urbanistikës që mund të kryejnë gjatë kësaj jave vaksinimin me
AstraZeneca ose Sinovac.
Pika e vaksinimit është godina e FTI – së, pranë Korpusit, tek
Sheshi Nënë Tereza, UPT, tek holli kryesor, kati i I – rë.