Firma Italiane e Arkitekturës me qendër në Cote d’Azur, në jug të Francës, e cila merret me projekte të vilave luksoze, ndërtesave kolektive dhe projekteve publike, kërkon praktikantë që do të shpërblehet sipas aftësive për të kryer një stazh 2 deri në 4 muaj.
Kërkohet gjuhë angleze ose italiane.
Aplikuesi duhet të ketë njohuri dhe të përdorë bazat e Autocad / Archicad / Revit dhe Adobe Photoshop dhe të ketë mesatare mbi 7.

Dërgo portofolin ,CV-në dhe letër motivimi:
info@mateogennari.com
– MATTEO GENNARI ARCHITECTE – Beaulieu sur Mer


http://www.matteogennari.com/
– Albania contact number ALTIN 069 27 66 500