Hapet pranë Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës për të 5 vit rradhazi, Masteri Profesional në Restaurim monumentesh kulture. I vetmi në Shqipëri, ky program studimi i ciklit të dytë në Restaurim, ju pajis me një diplomë të domosdoshme për për të fituar liçencën profesionale në Restaurim. Aplikimet vijojnë deri në 6 Nëntor 2020.

 

 

Njoftim_MpRMK_Tirane_2020