Nga prezantimi ne Ministrinë e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural te punës se bere nga studentet e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikes ne kuadrin e praktikes profesionale Qershor 2018, në 6 nga fshatrat e programit “100 fshatrat” te qeverise Shqiptare.

Merrnin pjese ministri Z. Niko Peleshi, Rektori UPT Prof. Andrea Maliqari, Dekani i FAU Prof. Florian Nepravishta, Zv. Dekani i FAU Dr. Etleva Bushati, Pergj. DA Dr. Denada Veizaj, pedagogë dhe student te FAU.

Prezantuan punën e realizuar Dr. Ledita Mezini dhe përfaqësuesit e 60 studentëve pjesëmarrës.

Ne fund te aktivitetit u dorëzuan studenteve Certifikata Mirënjohje.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1681735348542492&id=153605314688844

36710778_1677622672287093_5631429503537381376_o 36823213_1677622502287110_6165855917720993792_o 36813847_1677621138953913_7284766551268392960_o 36786809_1677622685620425_5661343121825333248_o 36782617_1677622785620415_778992898673737728_o 36780745_1677622735620420_4004535727634251776_o 36774222_1677621245620569_4023741318143410176_o 36762514_1677622112287149_983433921783922688_o 36761967_1677621898953837_4383208923809710080_o 36754157_1677621678953859_9159280310070804480_o 36746895_1677621128953914_4971270361304793088_o 36745285_1677622072287153_3390253781085061120_o 36725174_1677621708953856_5349839962869071872_o 36725173_1677622508953776_8337964885266661376_o 36688534_1677622382287122_5824269549398130688_o 36684823_1677621562287204_4397163577497092096_o 36684056_1677622365620457_8589333717485355008_o 36680533_1677622265620467_1541365455027961856_o 36678966_1677621975620496_6428804810698391552_o 36674168_1677622525620441_1337353576460058624_o 36669868_1677622225620471_2017539919265660928_o 36667905_1677621452287215_7976392934603882496_o 36666098_1677621112287249_5113070373029543936_o 36666089_1677621702287190_4644960946840666112_o 36665310_1677622405620453_3147281906282790912_o 36665310_1677621852287175_8387429276290383872_o 36650553_1677621425620551_8062818465557250048_o 36579051_1677621268953900_8239731179251564544_o